FEM3 CAFÉ
Jabin Peti Rubint Réka bőrébe bújik

Rubint Réka a Sztárban sztáros kommentekre utalva elmondta, szerinte aki kritizál valakit, annak két napot el kellene töltenie a másik ember életében. Réka mindig felajánlja, hogy két napig kövesse őt az illető, Jabin Peti pedig kapva kapott a lehetőségen.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: jabin péter   rubint réka   sztárban sztár

2015. november 2. 10:31Kapcsolódó anyagok
Jabin Péter: Adél a lelkére veszi a kritikát
A Sztárban sztár Afterparty kérdezőbiztosa elárulta, a Sztárban sztár versenyzői közül többen is vannak akik nehezen viselik, ha negatív kommentet kapnak a nézőktől. Csobot Adél például mindig a lelkére veszi a kritikus megjegyzéseket, Csonka András viszont nagyon jól kezeli a kommenteket.
tovább
Jabin Péter:˝Tóth Gabi közel áll hozzám˝
A Sztárban sztárban izgalmas kulisszatitkait és felvételeit készítő kérdezőbiztos elárulta, hogy Gabi rögtön az ujjai köré csavarta, mert egy nagyon attraktív, vibráló személyiség.
tovább
Rá sem ismersz! Rubint Réka bámulatos átalakulása
Elképezstő átváltozáson ment keresztül Schobert Norbi gyönyörű felesége. A TV2.hu Klasszikusok rovatában számtalan legendás műsor nézhető újra, többek között az az immár több, mint 11 éves Barbara-Dumáljuk meg! adás is, amiben feltűnik az akkor még csupán 26 éves Réka.
tovább
Rubint Rékáéknál bővült a család!
Egy tündéri kiskutyának örül a Schobert család, akinek a filmbeli kutyus után a Hacsi nevet adták.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS