FEM3 CAFÉ
Ezért kötöttek házassági szerződést Rubint Rékáék

Orbán Nóra párkapcsolati szakértő szerint a házassági szerződés bizalmi problémákat okozhat a párok között. Rubint Réka és Schobert Norbi esetében azonban nem így volt. Réka számára egyáltalán nem jelentett ez törést. Norbi pedig a rossz tapasztalatok miatt érezte szükségét a szerződésnek…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_szakértő   házasság   rubint réka   schobert norbi

2015. november 2. 10:39Kapcsolódó anyagok
Jabin Peti Rubint Réka bőrébe bújik
Rubint Réka a Sztárban sztáros kommentekre utalva elmondta, szerinte aki kritizál valakit, annak két napot el kellene töltenie a másik ember életében. Réka mindig felajánlja, hogy két napig kövesse őt az illető, Jabin Peti pedig kapva kapott a lehetőségen.
tovább
Nem is gondolnád, mit kapott Schobert Lara a szülinapjára…
Rubint Réka a FEM3 Caféban elárulta, számukra sokkal fontosabbak az élmények, mint a tárgyak. Lara például a születésnapjára koncertjegyeket kapott…
tovább
Rá sem ismersz! Rubint Réka bámulatos átalakulása
Elképezstő átváltozáson ment keresztül Schobert Norbi gyönyörű felesége. A TV2.hu Klasszikusok rovatában számtalan legendás műsor nézhető újra, többek között az az immár több, mint 11 éves Barbara-Dumáljuk meg! adás is, amiben feltűnik az akkor még csupán 26 éves Réka.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS