FEM3 CAFÉ
Könnyített jógagyakorlatok 50 év felett!

Sokan azt gondolják, hogy a jóga nyakatekert pózokból áll, amelyeket látszólag lehetetlen kivitelezni, főleg ötven felett. Puskás Beatrix jógaoktató mutatott gyakorlatokat, amiket az idősebb korosztály is bátran gyakorolhat.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   jóga   mozgás

2015. október 26. 10:46Kapcsolódó anyagok
Így oldhatod a stresszt jógával!
Testünkön vannak tipikus stressz zónák, például a váll és a nyak területe. Az ott összegyűlt feszültséget lazító, oldó gyakorlatokkal csökkenthetjük. Jógaoktató stressz oldó jógagyakorlatokat mutatott Diószegi Ádám.
tovább
Ülőmunkát végzel? Ilyen gyakorlat csinálj naponta!
Ha valaki egész nap ül, vagy áll a munkahelyén, előbb utóbb derék, láb, vagy ízületi fájdalmakra fog panaszkodni. Ennek elkerülése végett ajánlott legalább napi 5 perc speciális mozgás, hiszen ha az izmainkat, ízületeinket nem dolgoztatjuk, azok hajlamosak lerövidülni és beszűkülni. Hidvégi Andrea fitneszoktató mutatott gyakorlatokat, amiket minden nap el kell végezned!
tovább
Gumikötéllel az ˝integetőháj˝ ellen!
Kövesdi Dia, személyi edző gumiköteles izmosító gyakorlatokat mutatott be a FEM3 Caféban, melyekkel akár az úgynevezett „integetőhájtól” is megszabadulhatunk…
tovább
Ilyen gyakorlatokat végezz gyerkőccel!
Egyre divatosabb a kis babás anyukák körében, a páros gyakorlatok végzése. Miló Viki, és Soloman Zsuzsanna megmutatták, az otthon lévő anyukáknak, hogy miképpen tornázzunk gyermekeinkkel hatékonyan, és izgalmasan.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS