FEM3 CAFÉ
Így oldhatod a stresszt jógával!

Testünkön vannak tipikus stressz zónák, például a váll és a nyak területe. Az ott összegyűlt feszültséget lazító, oldó gyakorlatokkal csökkenthetjük. Jógaoktató stressz oldó jógagyakorlatokat mutatott Diószegi Ádám.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   jóga   stresszoldás

2015. október 22. 10:46Kapcsolódó anyagok
Ülőmunkát végzel? Ilyen gyakorlat csinálj naponta!
Ha valaki egész nap ül, vagy áll a munkahelyén, előbb utóbb derék, láb, vagy ízületi fájdalmakra fog panaszkodni. Ennek elkerülése végett ajánlott legalább napi 5 perc speciális mozgás, hiszen ha az izmainkat, ízületeinket nem dolgoztatjuk, azok hajlamosak lerövidülni és beszűkülni. Hidvégi Andrea fitneszoktató mutatott gyakorlatokat, amiket minden nap el kell végezned!
tovább
Gumikötéllel az ˝integetőháj˝ ellen!
Kövesdi Dia, személyi edző gumiköteles izmosító gyakorlatokat mutatott be a FEM3 Caféban, melyekkel akár az úgynevezett „integetőhájtól” is megszabadulhatunk…
tovább
Ilyen gyakorlatokat végezz gyerkőccel!
Egyre divatosabb a kis babás anyukák körében, a páros gyakorlatok végzése. Miló Viki, és Soloman Zsuzsanna megmutatták, az otthon lévő anyukáknak, hogy miképpen tornázzunk gyermekeinkkel hatékonyan, és izgalmasan.
tovább
Fáj a hátad? Ilyen jógagyakorlatokat végezz!
Nagyon sok fájdalomtól kímélhetjük meg magunkat, ha foglalkozunk hátizmaink erősítésével, hiszen ha ülőmunkát végzünk, meglehet, hogy nap mint nap szembesülünk a rossz testtartás, illetve a hátizomzat gyengesége miatt kialakuló hátfájással, ezért Medvegy Gergely és Csíkvári Veronika mutatott hasznos gyakorlatokat.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS