FEM3 CAFÉ
Kustánczi Lia: ˝elvárják, hogy szexisek legyünk˝

Lia csak ebben az évben 69 különböző helyen lépett fel, rengeteget utazással jár a munkája. A csinos DJ arról is beszélt, sosem vetkőzött le a pult mögött, ám elvárják tőlük, hogy szexisek legyen. Ennek ellenére ő mégsem hangsúlyozza például a melleit az öltözékében. Szerinte egy egyszerű póló és egy farmerszoknya is elég dögös…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: dj   fem3café_utazás   kustánczi lia   utazás

2015. október 21. 10:04Kapcsolódó anyagok
A szülők nem örültek, hogy Kustánczi Liából nyuszilány lett
Lia elárulta, szülei konzervatív gondolkodású emberek, így egyáltalán nem tetszett nekik, hogy lányuk meztelenül pózolt az újságban…
tovább
Kustánczi Lia tudatosan kizárja a szerelmet!
Most a zenélés mellett, új vállalkozására szeretne koncentrálni, azért tudatosan kerüli az udvarlókat a lemezlovas. Majd a szerelemnek is eljön az ideje, mondta Kustánczi Lia, aki reméli, akkor rátalál majd a nagy „Ő”-re. A DJ elárulta, udvarlás terén abszolút régimódi típus, ami manapság egyre ritkább, mondta Tolvaj Norbert, párkapcsolati kovácsmester.
tovább
Meg kell műteni Kustánczi Liát!
Kustánczi Lia hónapok óta nehezebben veszi a levegőt, sokszor furcsa légszomjhoz hasonlító érzés tört rá. Kiderült, hogy orrsövényferdüléssel és orrpolippal küszködik, emiatt a lemezlovas nemrég rászánta magát a műtétre.
tovább
Kustánczi Lia így elégíti ki szerelmi igényeit
Állandó kapcsolatra nincs ideje a folyamatosan pörgő dj-nek és most nem is nyitott egy komoly kapcsolatra, mert számára egyelőre a munka a legfontosabb.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS