FEM3 CAFÉ
Izmosodj gumikötél segítségével!

Szabó Péter személyi edző elárulta, hogyan tartsuk karban testünket gumi köteles edzéssel.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   fitt   izom

2015. október 14. 10:47Kapcsolódó anyagok
Így megváltozott Bery!
Az egykor Bery néven ismertté vált énekes, Sugár Berci mostanában egy másik szenvedélyének, a jógának hódol. Mutatott néhány alap gyakorlatot, amit kezdők is könnyedén elvégezhetnek otthon.
tovább
Kerek fenék gumiszalaggal!
Lelkesedés, motiváltság, akaraterő, kitartás - ezek kellenek ahhoz, hogy megmozgassuk testünket, és hogy javítsunk a közérzetünkön. Intenzív zsírégető gyakorlatokat mutatott Bánkuti Gabriella személyi edző.
tovább
Pilates a téli balesetek ellen?
Geszler Dorottya olyan pilates gyakorlatokat mutatott, melyekkel kitűnően fejleszthető az egyensúlyérzék. Ez pedig akár a téli csúszós utakon is jól jöhet…
tovább
Ilyen gyakorlatokkal egyenes lesz a tartásod!
Sokan, vagy inkább szinte mindenki megfeledkezik vagy elhanyagolja a mély hátizmok erősítését, pedig az edzett gerinc melletti izmok a helyes testtartás miatt is nagyon fontosak. Kocsis Alexandra fitneszmodell mutatott otthon is elvégezhető hátizom erősítő gyakorlatokat!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS