FEM3 CAFÉ
Pilates a téli balesetek ellen?

Geszler Dorottya olyan pilates gyakorlatokat mutatott, melyekkel kitűnően fejleszthető az egyensúlyérzék. Ez pedig akár a téli csúszós utakon is jól jöhet…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_fitnesz   pilates   sport

2015. október 9. 11:00Kapcsolódó anyagok
Ilyen gyakorlatokkal egyenes lesz a tartásod!
Sokan, vagy inkább szinte mindenki megfeledkezik vagy elhanyagolja a mély hátizmok erősítését, pedig az edzett gerinc melletti izmok a helyes testtartás miatt is nagyon fontosak. Kocsis Alexandra fitneszmodell mutatott otthon is elvégezhető hátizom erősítő gyakorlatokat!
tovább
Molettebb testalkattal is lehetsz hajlékony!
A jóga ideális bármilyen életkorban, bármilyen testalkattal, bármilyen súllyal. Kovács Gyöngyi Nalini jógaoktató mutatott néhány olyan gyakorlatokat, amelyeket a vastagabb hölgyek is bátran csinálhatnak.
tovább
Tónusos testre vágysz? Ilyen gyakorlatokat végezz!
Németh Eszter felkészítő edző és Sónyák Szilvia, fitnessmodell versenyző, elárulták a fitneszmodellé válás rejtelmeit, és otthon elvégezhető gyakorlatokat is mutattak.
tovább
Így lehet a spicced tökéletes!
Azt gondolhatjuk, hogy egy balerinának a spárgázás a legnehezebb, de a spiccelés betanulása sokkal nagyobb erőfeszítést igényel. A spiccelés alapjairól beszélt Mezőfi Beatrix balett oktató és mutatott hasznos gyakorlatokat.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS