FEM3 CAFÉ
Marjai Juditot egy fegyveres férfi mentette meg!

A fotós modelleket tanított Kirgíziában. Egy temetőben akartak fotózni, amiért majdnem megkövezte őt a falu népe, de egy fegyveres férfi kimentette a szorult helyzetből.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_utazás   fotó   fotózás   marjai judit   utazás

2015. október 9. 10:28Kapcsolódó anyagok
Nótár Mary dezodoros flakonba énekelt
Az énekesnő elárulta, ha nem a színpadon áll, a mai napig úgy énekel, mint pályája kezdetén a zuhany alatt, a kiskutyájának vagy éppen egy dezodoros flakonnal a kezében. Olyan is többször előfordult már, hogy egy utcazenész muzsikájára fakadt dalra, ám ilyenkor csak pár percig tart az éneklés, mondta Mary, mert nem szeretne feltűnést kelteni.
tovább
Csisztu Zsuzsa dívaként pózolt nyaralásán
Közel két hetet töltött Olaszországban családjával Csisztu Zsuzsa, aki elárulta, imádja az olaszok kifinomult stílusérzékét. Útjuk során vásárolt is egy gyönyörű piros kalapot, melyben igazi olasz dámaként pózolt.
tovább
Völgyesi Gabi veszélybe került Machu Picchuban
Az énekesnő egy korábbi utazásáról mesélt a FEM3 Caféban, amikor is Machu Picchuban jártak, és a sok eső gyakorlatilag elmosta az utakat, így életveszélyessé vált közlekedés…
tovább
Marjai Judit alig mer az utcára lépni külseje miatt?
A fotóst rengeteget bántották gyerekkorában, emiatt a mai napig súlyos önbizalomhiánnyal küzd…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS