FEM3 CAFÉ
Ikernevelési tippek Götz Annától

Götz Anna, színművész saját tapasztalatairól mesélt és Síró Ágnes pszichológus elmondta, mire kell odafigyelni az ikrek nevelésénél.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: götz anna   gyereknevelés   ikrek

2015. október 8. 11:50Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: Ne a digitális babysitter nevelje a gyereket!
Sági Andrea sportpszichológus várta egész délelőtt a nézők telefonhívásait
tovább
Pihentető alvás gyerek mellett?
Hermánné Fogarassy Éva alvásszakértő elárulta, az a legfontosabb, hogy a gyerek életébe rendszer legyen. Így pontosan tudja a csemete, mikor jött el az alvás ideje és ez a szülőnek elég időt ad, hogy kipihenje magát.
tovább
Így ösztönözd sportra a gyerekedet!
Talán sosem volt annyira fontos szerepük a szülőknek, mint ma a gyerekük mozgásra csábításában. A technikai vívmányok és elektronikus kütyük képesek a gyerekeket beszippantani. Sági Andrea sportpszichológus adott néhány tippet arra, hogyan veheted rá a csemetédet a sportolásra.
tovább
Kríziskezelés humorral?
Kormos Anett, humorista beszélt arról, hogy mennyire alkalmazza a humort a nevelésben.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS