FEM3 CAFÉ
Aleska: ˝Most már egész jól eltalálom a hangokat˝

Énekes színházi szerepre készül Sáfrány Emese énektanárával, Polyák Valériával. Aleska semmilyen előképzettséggel sem rendelkezett, így szükség volt a tanári segítségre és a maximalizmusára, hogy tisztán és jó ritmusban énekeljen. Saját bevallása szerint, bár még egy kicsit bátortalan, de már egész jól eltalálja a hangokat.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: ének   éneklés   sáfrány emese   szerep   színház

2015. szeptember 29. 9:49Kapcsolódó anyagok
Molnár Anikó az első fellépésére készül!
Anikó énektanára, Schwartz Dávid által szervezett gálán fog fellépni, ez lesz az első szereplése színpadon, amikor egyedül fog énekelni, ezért nagyon izgul.
tovább
Bálint András: ˝gyáva voltam, úgyhogy itthon maradtam˝
A színész elárulta, megvolt az esélye rá, hogy európai sztár legyen, ám ő nem mert belevágni, inkább itthon maradt…
tovább
Bereczkitől még nem kértek tanácsot az énekesek?
A Sztárban sztár zsűritagja elmesélte, az adott heti produkciókat nem láthatja a zsűri a műsor előtt, viszont a versenyzőktől nincsenek eltiltva, akár tanácsokat is kérhetnek tőlük. Bár ebben az évadban egyelőre még nem keresték meg Bereczkit ezzel…
tovább
Kökény Attila: Mikor hozzád indulok
Hallgasd meg a Sztárban sztár énekesének slágerét, melyet a FEM3 Caféban adott elő!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS