FEM3 CAFÉ
A szakértő válaszol: D-vitamin pótlás

Dr. Bagi Gabriella alternatív terápiás szakember várta egész délelőtt a nézők telefonhívásait.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: d-vitamin   fem3café_szakértő   napozás

2015. szeptember 18. 11:22Kapcsolódó anyagok
A szolárium nem egyenértékű a napozással...
Nyár elteltével fokozottan figyelni kell a D-vitamin pótlására, hiszen hiánya akár komoly hormonális problémákat is okozhat. A magyar lakosság mintegy 85-90%-a D-vitamin hiányos. A FEM3 Café vendége a témában Dr. Bagi Gabriella alternatív terápiás szakember volt.
tovább
A szakértő válaszol: Vedd fel a harcot az ellenséggel!
Egész délelőtt Rusz Edit szexuálpszichológus várta a nézők telefonhívásait a FEM3 Caféban!
tovább
A megcsalás nem szakító ok...
A titkos szeretői kapcsolatok klasszikus változata szerint a férfi rajong a szeretőjéért, és megígéri, hogy el fog válni, mert már annyira rossz a házassága, kibírhatatlan nőszemély a felesége, de hát sajnos a gyerekek és a közös vagyon összekötik őket. Rusz Edit szexuálpszichológus beszélt a szerető státuszáról.
tovább
A szakértő válaszol: Az oxigénhiányos állapot felismerése
Dr. Gasztonyi Zoltán szülész- nőgyógyász várta egész délelőtt a nézők telefonhívásait.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS