FEM3 CAFÉ
A megcsalás nem szakító ok...

A titkos szeretői kapcsolatok klasszikus változata szerint a férfi rajong a szeretőjéért, és megígéri, hogy el fog válni, mert már annyira rossz a házassága, kibírhatatlan nőszemély a felesége, de hát sajnos a gyerekek és a közös vagyon összekötik őket. Rusz Edit szexuálpszichológus beszélt a szerető státuszáról.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_szakértő   megcsalás   rusz edit szakértő   szexualitás

2015. szeptember 17. 10:20Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: Az oxigénhiányos állapot felismerése
Dr. Gasztonyi Zoltán szülész- nőgyógyász várta egész délelőtt a nézők telefonhívásait.
tovább
Tények és tévhitek a köldökzsinórról...
Számos tévhit kering a köztudatban a köldökzsinórral kapcsolatban, Dr. Gasztonyi Zoltán szülész- nőgyógyász beszélt ezekről.
tovább
A szakértő válaszol: a szellemvilág jelei és üzenetei
Radics Ágnes, jós, életútvezető válaszolt a nézők kérdéseire a szellemvilággal kapcsolatban.
tovább
Így tarthatod távol a gonosz szellemeket!
Ha azt szeretnéd, hogy a rossz szellemek elkerüljék a lakásodat, akkor az ablakokat és az ajtókat körbe kell sózni és érdemes minden szobában gyertyát gyújtani, mondta Radics Ágnes, jós, életútvezető.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS