FEM3 CAFÉ
Ne ijesszen el a sok tévhit a mellizom erősítéstől!

A tökéletes mellizom eléréséhez Katus Attila mutatott hatékony gyakorlatokat.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   izom   katus attila   sport

2015. szeptember 16. 10:42Kapcsolódó anyagok
Pintér Tibor elárulta a jó párkapcsolat titkát!
A színész szerint, a napi rendszerességgel végzett sport elengedhetetlen a kiegyensúlyozott párkapcsolathoz, emellett a külső megjelenés csak másodlagos. Dr. Kőrösi Beáta, párkapcsolati mediátor is megerősítette ezt és azt is elmondta, a párkapcsolaton belüli kreativitást is fejleszti a rendszeres testmozgás.
tovább
Otthoni edzés a hűvös őszi napokra
A saját testsúlyos gyakorlatoknak vitathatatlanul nagy haszna van, mind az erőfejlesztés, mind az izom tömegnövelés terén. Az otthon is végezhető gyakorlatok jó megoldást kínálnak a kisgyermekes anyukáknak is és azoknak, akik nem szeretnének edzőterembe járni, mondta Bánkuti Gabi, személyi edző.
tovább
Hasizom erősítő ászanák
A jógában nem feltétlenül a fogyás, hanem a mély hasizmok teljes körű karbantartása a cél, hogy minőségi izomzat támogassa a törzset az egyébként elég védtelen, hasüreg körüli szakaszon.
tovább
Edzés otthon, Katus Attilával
Katus Attila, személyi edző megmutatta, hogyan lehet hatékony az otthoni edzés.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS