FEM3 CAFÉ
Tények és tévhitek a köldökzsinórról...

Számos tévhit kering a köztudatban a köldökzsinórral kapcsolatban, Dr. Gasztonyi Zoltán szülész- nőgyógyász beszélt ezekről.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_szakértő   gasztonyi zoltán szakértő   gyermek   szülés

2015. szeptember 16. 10:13Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: a szellemvilág jelei és üzenetei
Radics Ágnes, jós, életútvezető válaszolt a nézők kérdéseire a szellemvilággal kapcsolatban.
tovább
Így tarthatod távol a gonosz szellemeket!
Ha azt szeretnéd, hogy a rossz szellemek elkerüljék a lakásodat, akkor az ablakokat és az ajtókat körbe kell sózni és érdemes minden szobában gyertyát gyújtani, mondta Radics Ágnes, jós, életútvezető.
tovább
A szakértő válaszol: Párkapcsolati megállapodások
A nézők kérdéseire Orbán Nóra, párkapcsolati tanácsadó válaszolt.
tovább
Így lehet a partnered egyben a társad is!
Kimondva vagy kimondatlanul a párkapcsolatok mindegyike rendelkezik valamilyen „párkapcsolati szerződéssel” melyben a szerződő felek, azaz a párok meghatározzák, hogy mi fér bele és mi nem a kapcsolatukba. Hogy mikor és milyen kérdésekről érdemes és kell beszélni egy párkapcsolatban arról, Orbán Nóra, párkapcsolati tanácsadó adott tippeket.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS