FEM3 CAFÉ
A kutyafotózás titka!

Göblyös Péter és Göblyös Andrea elárulták, hogyan készülnek a tündéri fotók a folyton izgő-mozgó kedvencekről.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: állat   cuki   fénykép   fotó   fotózás   kutya

2015. szeptember 15. 11:29Kapcsolódó anyagok
Cukorbeteg a kutyám? – Ezek a tünetei!
Menyhárt Böbe, elárulta, sosem szabad nyírfacukrot adni a kutyáknak, mert halálos méreg számukra! Arról is beszélt, egyre gyakoribb az ebek körében is a cukorbetegség. A videóból kiderül, hogy milyen jelek utalnak erre…
tovább
Kutyus segített járni tanulni a kislánynak
Egyre több helyen alkalmaznak terápiás kutyákat, például speciális iskolákban, fogyatékkal élő gyermekek fejlesztésében segítenek az ebek, de sokszor még felnőttek rehabilitációjában is a kutyusoké a főszerep.
tovább
A szakértő válaszol: Küzdelem a kutyaallergia ellen
Kukla Miklós, állatorvos várta egész délelőtt a nézők telefonhívásait és válaszolt azokra a kérdésekre, hogy mit a teendő, ha allergiás a kutyus?
tovább
Mitől lehet allergiás a kutyusunk?
Kukla Miklós, állatorvos beszélt a kutyákat érintő allergia típusokról és tüneteikről.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS