FEM3 CAFÉ
A szakértő válaszol: a szellemvilág jelei és üzenetei

Radics Ágnes, jós, életútvezető válaszolt a nézők kérdéseire a szellemvilággal kapcsolatban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_szakértő   mágia   szellem

2015. szeptember 15. 11:37Kapcsolódó anyagok
Így tarthatod távol a gonosz szellemeket!
Ha azt szeretnéd, hogy a rossz szellemek elkerüljék a lakásodat, akkor az ablakokat és az ajtókat körbe kell sózni és érdemes minden szobában gyertyát gyújtani, mondta Radics Ágnes, jós, életútvezető.
tovább
Szellem szállta meg Sipos Petit?
Minden emberben van egy szellem, melynek a halál után negyvennyolc óráig megnyílik egy fényfolyosó a szellemvilágba, mondta Dr. Pálus Attila, gyógyító.
tovább
Így tartsd meg a szellemi frissességed!
Dr. Simonffy Márta neurológus főorvos beszélt a demenciáról, azaz a szellemi teljesítőképesség csökkenéséről.
tovább
A szakértő válaszol: Mit tegyek, ha szellem van körülöttem?
Pálus Attila, gyógyító várta egész délelőtt a nézők telefonhívásait és válaszolt a kérdésekre, hogy mit üzenhetnek a szellemek?
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS