FEM3 CAFÉ
Így lehet a partnered egyben a társad is!

Kimondva vagy kimondatlanul a párkapcsolatok mindegyike rendelkezik valamilyen „párkapcsolati szerződéssel” melyben a szerződő felek, azaz a párok meghatározzák, hogy mi fér bele és mi nem a kapcsolatukba. Hogy mikor és milyen kérdésekről érdemes és kell beszélni egy párkapcsolatban arról, Orbán Nóra, párkapcsolati tanácsadó adott tippeket.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_szakértő   kapcsolat   párkapcsolat   szakértő

2015. szeptember 14. 10:09Kapcsolódó anyagok
Miért nem fogan meg a gyermekem?
A meddőség lelki okairól Roboz Zsóka, életvezetési tréner beszélt, aki elárulta, milyen módszerek segíthetnek ilyen esetekben a fogantatásban.
tovább
Hogyan mutasd be az új társad a gyerekednek?
A gyereknek az a fontos, hogy biztonságban érezze magát, ezért minden futókalandot ne mutassunk be neki, javasolja Tóth Melinda, pszichológus. Fontos, hogy tisztázzátok a kereteket, kinek meddig terjed a „hatásköre” és az is lényeges, hogy mindkét szülő segítse, támogassa a gyereket.
tovább
A szakértő válaszol: Társkeresési tippek
Tolvaj Norbert párkapcsolati kovácsmester várta egész délelőtt a nézők telefonhívásait.
tovább
Hogy találjuk meg a tökéletes társat?
Tele vagyunk hamis elképzelésekkel a párkapcsolatokról, mindenki az igazi boldogságra vágyik, keresi a tökéletes társát. De vajon létezik-e a Nagy Ő? A tökéletes társ megtalálásáról beszélt Tolvaj Norbert párkapcsolati kovácsmester.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS