FEM3 CAFÉ
Ilyen gyakorlatokat végezz otthon!

A rendszeresség a legfontosabb, nem az edzésmód hevessége. A kímélő mozgás nagyon hatásos, ha hosszútávon, kitartóan tornázunk. Áfra Ákos testépítő mutatott gyakorlatokat, amiket otthon rendszeresen végezhetsz.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   otthon

2015. szeptember 7. 11:05Kapcsolódó anyagok
Ezt kell tenned, hogy fitneszmodellé válj!
Kövesi Dinána, személyi edző és fitneszmodell mutatott olyan edzéstervet, mellyel Te is fitneszmodellé válhatsz.
tovább
A feszes test titka Miló Vikitől
Viki olyan gyakorlatokat mutatott a FEM3 Caféban, melyek egyszerre égetik a zsírt és feszesítik a testet. Próbáld ki Te is!
tovább
Jógázzunk óránként?
Kovács Gyöngyi Nalini, jógaoktató szerint az ülő munkát végzőknek tanácsos lenne óránként öt percig néhány egyszerű jógagyakorlatot elvégezni...
tovább
Rázódj vissza és kezd újra az edzést!
Czanik Krisztián, személyi edző elmondta, hogyan rázódjunk vissza az edzésbe, ha hosszabb időt kihagytunk. Az első héten kezdjünk egy átmozgató edzésprogrammal, ahol minden izomcsoportot mozgassunk át úgy, hogy minden edzéssel töltött nap után, tartsunk egy pihenő, regenerációs napot!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS