FEM3 CAFÉ
Készíts pénzügyi tervet, ha gyermeket szeretnél!

Vida Ágnes, pszichológus, elmondta, milyen támogatásokra jogosultak a családok, ha kisbabájuk születik és azt is elárulta, melyek azok a dolgok, amiket felesleges előre megvenni a kisbabának.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: baba   babakocsi   babavárás   gyerekvállalás   gyes

2015. június 12. 10:28Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: Takarékoskodj a gyerekvállaláshoz!
Szopper Zsófia pénzügyi tanácsadó várta egész délelőtt a nézők telefonhívásait a FEM3 Café stúdiójában.
tovább
Ilyen támogatásokat kaphatsz gyermekvállaláskor!
A közelmúltban nagyon sok olyan törvényi rendelet született, amely a gyermekvállalásra ösztönzi a fiatal párokat. Szopper Zsófia pénzügyi tanácsadó beszélt a különböző támogatásokról.
tovább
Fogantatás a Feng shui segítségével!
A feng shui iránymutatásai is segíthetnek nekünk, ha gyereket szeretnénk. Horváth Mária, feng shui szakértő, numerológus beszélt arról, hogyan hat a fogantatásra a feng shui.
tovább
Bebe megy GYES-re, ha kisbabájuk születik
Az énekes felesége nemrég diplomázott és így már tervezgetik is a családbővítést.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS