FEM3 CAFÉ
Mikor menjünk el párterápiára?

Konfliktus-megoldási stratégiákról beszélt Orbán Nóra párkapcsolati szakértő. A párterápia során az egyik legfontosabb alapcél, hogy a nehézségekre olyan megoldást találjanak a párok, mellyel mindkét fél elégedett. Ezt hívják problémamegoldó konfliktuskezelési stratégiának.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_szakértő   konfliktus   konfliktusmegoldás   párkapcsolat   terápia

2015. június 12. 10:16Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: Takarékoskodj a gyerekvállaláshoz!
Szopper Zsófia pénzügyi tanácsadó várta egész délelőtt a nézők telefonhívásait a FEM3 Café stúdiójában.
tovább
Ilyen támogatásokat kaphatsz gyermekvállaláskor!
A közelmúltban nagyon sok olyan törvényi rendelet született, amely a gyermekvállalásra ösztönzi a fiatal párokat. Szopper Zsófia pénzügyi tanácsadó beszélt a különböző támogatásokról.
tovább
A szakértő válaszol: Hol vakációzzon a gyerekem?
A nézők kérdéseire Skultéti-Szabó Katalin, pszichológus válaszolt.
tovább
Mit tegyek, ha döntésképtelen a pasim?
Gyakori jelenség, hogy egy-egy kapcsolat abba megy tönkre, hogy a férfi, aki lehet épp karrierje csúcsán tart, nem akar elköteleződni, nem akar felelősséget vállalni és kudarcot átélni, ők a ˝Talán˝ férfiak. Dr. Belső Nórával pszichiáter beszélt a lehetséges megoldásokról.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS