FEM3 CAFÉ
Babatornával a szülés után!

Tőkés Renáta kangatréner beszélt erről a szülés utáni regenerációs tornáról. A Kanga-tréning egy Európa-szerte méltán híres szülés utáni regenerációt célzó torna. A Micimackó Kanga-mamájáról kapta a nevét, mivel az edzés nagy részében kisbabánk baba-hordozóban velünk van. Míg az édesanya tornázik, a baba pihen, és élvezi Édesanyja közelségét.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: baba   edzés   fem3café_fitnesz   kismama

2015. június 5. 10:50Kapcsolódó anyagok
Elképesztő fogyás a capoeiraval!
Czanik Balázs capoeira aerobikoktató segítségével Kisjuhász Anikó 148 kilóról, egy év alatt 90 kilót fogyott. Ezzel Anikó nem csak egy új külsőt, hanem egy boldog, mozgalmas és nem utolsó sorban, egészséges életet is kapott!
tovább
Készségfejlesztés labdázással!
Farkas Eszter mozgásfejlesztő beszélt a labda fejlesztő hatásairól. A labdát lehet gurítani, dobálni, pattogtatni, rúgni, dobálni, van belőle kicsi, nagy közepes, színes, világítós, rücskös, mesefigurás, lehet vele csapatban játszani, de akár egyedül is, létezik olyan is, amire rá lehet feküdni vagy akár ráülni és ugrálni rajta.
tovább
Legyen szexi lábad a nyárra!
A kánikulában közszemlére tesszük lábainkat, és bizony ilyenkor a takargatós évszakok minden bűne meglátszik rajtuk. A gyönyörű és formás láb nem vágyálom többé Németh Eszter felkészítő edző és Sónyák Szilvia fitneszmodell megmutatták, hogyan lehet neked is szép formás lábad a nyári szoknya szezonra.
tovább
Legyen kocka hasad nyárra!
Itt az ideje, hogy ne csak a ruhád legyen kockamintás. Áfra Ákos funkcionális tréner mutatott olyan gyakorlatokat, amikkel a hasadat is kockásíthatod!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS