FEM3 CAFÉ
Elképesztő fogyás a capoeiraval!

Czanik Balázs capoeira aerobikoktató segítségével Kisjuhász Anikó 148 kilóról, egy év alatt 90 kilót fogyott. Ezzel Anikó nem csak egy új külsőt, hanem egy boldog, mozgalmas és nem utolsó sorban, egészséges életet is kapott!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: egészség   fem3café_fitnesz   fogyás   sport

2015. június 4. 10:46Kapcsolódó anyagok
Ezért masszíroztasd a talpad rendszeresen!
Bathó Kinga természetgyógyász beszélt a talpon keresztül történő gyógyítást. A talpdiagnosztika a reflexológia módszerén nyugvó, egyszeri alkalommal történő egészségügyi állapotfelmérés. Az alternatív gyógymódok körébe tartozik, a talpon elhelyezkedő idegvégződések kitapintása-masszírozása által pontos képet kapunk a szervezet és a belső szervrendszer állapotáról.
tovább
Ismerd meg az egészséges tésztákat!
Sütő Iza gasztroblogger mutatta meg, milyen egészséges tészták léteznek. A fehér lisztből készült tészták helyett használj egészséges rizslisztből illetve édesburgonyából és hajdinából készült tésztákat.
tovább
Gajdos Tamás tippjei nyári sportoláshoz
Itt a jó idő, ezért egyre többet sportolunk azért, hogy bomba formában strandolhassunk. De nagyon fontos odafigyelnünk arra, hogy a szervezetünket felkészítsük a nagy melegre, mert sok veszélyt rejt a kánikulában való sportolás. Gajdos Tamás elmondta, ő milyen praktikákat alkalmaz a napszúrás ellen és hogyan biztosítja a megfelelő kalóriabevitelt.
tovább
Készségfejlesztés labdázással!
Farkas Eszter mozgásfejlesztő beszélt a labda fejlesztő hatásairól. A labdát lehet gurítani, dobálni, pattogtatni, rúgni, dobálni, van belőle kicsi, nagy közepes, színes, világítós, rücskös, mesefigurás, lehet vele csapatban játszani, de akár egyedül is, létezik olyan is, amire rá lehet feküdni vagy akár ráülni és ugrálni rajta.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS