FEM3 CAFÉ
Készségfejlesztés labdázással!

Farkas Eszter mozgásfejlesztő beszélt a labda fejlesztő hatásairól. A labdát lehet gurítani, dobálni, pattogtatni, rúgni, dobálni, van belőle kicsi, nagy közepes, színes, világítós, rücskös, mesefigurás, lehet vele csapatban játszani, de akár egyedül is, létezik olyan is, amire rá lehet feküdni vagy akár ráülni és ugrálni rajta.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_fitnesz   gyerek   gyereknevelés   játék

2015. június 3. 10:49Kapcsolódó anyagok
Nézd meg Horváth Lili elbűvölő kislányát!
A színésznő kislánya januárban született. Lili a FEM3 Caféban elárulta, külön ajándék, hogy van egy kislány a családban…
tovább
A szakértő válaszol: Nevelési tanácsok
Tóth Melinda pszichológus várta egész délelőtt a nézők telefonhívásait a FEM3 Café stúdiójában.
tovább
Legyen szexi lábad a nyárra!
A kánikulában közszemlére tesszük lábainkat, és bizony ilyenkor a takargatós évszakok minden bűne meglátszik rajtuk. A gyönyörű és formás láb nem vágyálom többé Németh Eszter felkészítő edző és Sónyák Szilvia fitneszmodell megmutatták, hogyan lehet neked is szép formás lábad a nyári szoknya szezonra.
tovább
Gyereknevelési tippek fiúkhoz és lányokhoz
Azokban a családokban, ahol fiú- és lánygyermek is van, fontos odafigyelni arra, hogy a lányok és a fiúk különböző ütemben fejlődnek, mondta Tóth Melinda, pszichológus. Támogatni kell őket a világ felfedezésében és érdemes közös családi programokat, valamint külön csajos és pasis elfoglaltságokat szervezni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS