FEM3 CAFÉ
Ördög Nóra: „egy anyuka soha nem lehet beteg”

Ördög Nóra is részt vesz a sétán a mellrák ellen, a műsorvezető az önvizsgálat fontosságára is szeretné felhívni a figyelmet. Úgy gondolja, hogy egy anyuka soha nem lehet beteg, egy családanya nem csak magáért tartozik felelősséggel…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: betegség   kampány   mellrák   ördög nóra

2015. június 2. 11:44Kapcsolódó anyagok
Tündéri felvételt készített Ördög Nóri kislányáról
Az ének iskolája igazgatónője kislányáról készített tündéri felvételt, ahogy éppen első szavait próbálgatja Mici. Ördög Nóra azt is elárulta, ő miket mondott először nagyszüleinek.
tovább
Ördög Nóra és Nánási Pál egyetlen „felnőtt szórakozása”
A műsorvezető imádja a filmeket, ha el tudnak szabadulni a gyerekekkel a férjével, biztos, hogy a mozizás lesz a program….
tovább
Ördög Nóra megható vallomása eredetileg viccesnek indult
Ördög Nóra blogján mondott köszönetet párjának, Nánási Pálnak, amiért mellette van. A férfi könnyekig hatódott a sorokat olvasva.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS