FEM3 CAFÉ
Dr. Juhász Árpád életének legnagyobb lelki traumája...

Árpi bácsinak a cserkész évek meghatározó szerepet játszottak életében, kiskorában orgonázni tanult és nyolc évig klasszikus zongorázott. A zenei pálya is közel állt hozzá, de élete egyik nagy traumája miatt nem lett zongorista.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: Dr. Juhász Árpád   fem3café_babafotó

2015. június 1. 9:58Kapcsolódó anyagok
Ilyen cuki kisfiú volt Berki Krisztián!
A gyereknap alkalmából rendkívüli fotóalbum rovatot vezetett De Re Attila Luigi és Varga Vivien. Czippán Anettet és Berki Krisztiánt kérdezték gyerekkori emlékeikről.
tovább
Kovács Robi semmit nem változott az évek alatt
A mindenki számára "A világ legrosszabb gyereke" című film főszereplőjeként és a Kölyökidő műsor tagjaként ismert Kovács Robi gyermekkorának legmeghatározóbb időszakairól készült fotóit hozta el. A színész még mindig küzd azzal, hogy gyerekarca van, és nem kap olyan szerepeket, amiket negyven évesen megkaphatna.
tovább
Az örök fiatalság titka Soltész Rezsőtől
A belső harmónia mellett, a színpad és az emberekből felé áradó pozitív energia, a szeretet tartja fiatalon, mondta az énekes.
tovább
Weisz Viktort cikinek tartotta a bátyja
Az énekesnek mindig is a testvére volt a példaképe, ám amikor bátyja kamaszodni kezdett, cikinek tartotta kisöccsét, és próbálta lerázni őt. Ma már viszont nagyon jó a viszonyuk…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS