FEM3 CAFÉ
Kovács Robi semmit nem változott az évek alatt

A mindenki számára "A világ legrosszabb gyereke" című film főszereplőjeként és a Kölyökidő műsor tagjaként ismert Kovács Robi gyermekkorának legmeghatározóbb időszakairól készült fotóit hozta el. A színész még mindig küzd azzal, hogy gyerekarca van, és nem kap olyan szerepeket, amiket negyven évesen megkaphatna.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_babafotó   gyerek   színész   színész_budapest

2015. május 29. 10:37Kapcsolódó anyagok
Csókolom vagy jó napot?
Mikor, kinek és hogyan illik köszönni? A helyes köszönési forma megtalálásában és elsajátításában Gáspár Ágnes, protokoll szakértő segített a FEM3 Café stúdiójában.
tovább
Légy hiteles szülőként!
Vida Ági gyermekpszichológus beszélt az utánozásról. Az egyik legalapvetőbb tanulási mód kisgyermekkortól életünk végéig a mintakövetés. Jó-e, ha a gyerek a szülői mintát követi?
tovább
Az örök fiatalság titka Soltész Rezsőtől
A belső harmónia mellett, a színpad és az emberekből felé áradó pozitív energia, a szeretet tartja fiatalon, mondta az énekes.
tovább
A szakértő válaszol: Az antiszociális személyiségzavar okai
Egész délelőtt várta a telefonokat Majsai László pszichopedagógus a FEM3 Café stúdiójában.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS