FEM3 CAFÉ
Ötven négyzetméteren lakik Zsuzsanna hét gyermekkel

Joshi Bharat vendége Szabó Zsuzsanna volt, aki hét gyereket nevel. Az asszony hat saját gyermekét és tizenhét éves lányának babáját tartja el. Jelenleg ötven négyzetméteren lakik a hét gyerekkel, emiatt mindennapos nézeteltérések vannak. Hivatalosan hajléktalan szállón laknak, ezért a gyerekek nem járhatnak iskolába, ami szabálysértésnek számít.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: család   fem3café_joshi   gyereknevelés

2015. május 29. 9:55Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: Gyereknevelés példamutatással!
Vida Ági gyermekpszichológus várta a nézők telefonhívásait a FEM3 Café stúdiójában.
tovább
Csókolom vagy jó napot?
Mikor, kinek és hogyan illik köszönni? A helyes köszönési forma megtalálásában és elsajátításában Gáspár Ágnes, protokoll szakértő segített a FEM3 Café stúdiójában.
tovább
Légy hiteles szülőként!
Vida Ági gyermekpszichológus beszélt az utánozásról. Az egyik legalapvetőbb tanulási mód kisgyermekkortól életünk végéig a mintakövetés. Jó-e, ha a gyerek a szülői mintát követi?
tovább
A szakértő válaszol: Az antiszociális személyiségzavar okai
Egész délelőtt várta a telefonokat Majsai László pszichopedagógus a FEM3 Café stúdiójában.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS