FEM3 CAFÉ
„Egyedül maradtunk” – Tilla édesapja haláláról…

Nem rég hunyt el Tilla édesapja, régóta beteg volt, a műsorvezető mégis alig tudja felfogni. Őszintén beszélt arról, milyen érzés, hogy már nem élnek a szülei, és minden felelősség az övé. Úgy érzi, most újra meg kell találnia önmagát…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_joshi   gyász   szülő   tilla   till attila

2015. május 27. 11:28Kapcsolódó anyagok
Kállay-Saunders András: „Nem vagyok egy balhés típus”
Kállay-Saunders Andrásról az utóbbi időben rengeteget cikkeztek a lapok, ami nagyon bosszantja az énekest. Különösen azért zavarja a sok hazugságot terjesztő írás, mert látja, hogy édesanyját nagyon felkavarják ezek a cikkek.
tovább
Kardos doktor tippjei a tartós párkapcsolathoz
Kőszegen ismerkedtek össze a nyári színházban és hét év után itt házasodtak össze párjával Marton Róbert. A Jóban Rosszban színésze elárulta, korábban nem érezték fontosnak hogy elmenjenek egy házasságkötő irodába, inkább egymásra figyeltek. Ez az egymás mellett való kitartás a boldogságuk titka és az, hogy nem akarták soha megváltoztatni egymást.
tovább
Seres Dani meg akarja kímélni gyerekét a válástól
Ilyenkor nem anya és apa válik, hanem egy férfi és egy nő, mondta a színész, ezért nagyon ügyeltek arra, hogy gyermeküket teljesen megkíméljék a válás viszontagságaitól. Sajnos azonban a Jóban Rosszban színésze ezután biztosan kevesebbet láthatja kisfiát.
tovább
Baronits Gáborra megharagudott ex-kolléganője
A színész hat év után távozik a Jóban Rosszban sorozatból, emiatt Fábián Anita kicsit meg is haragudott, mivel nagyon megszerették egymást. Gábor arról is beszélt Joshinak, durva támadás érte a Facebookon, de sajnos már megszokta, hogy az antiszemitizmus jelen van az országban…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS