FEM3 CAFÉ
Jógázz a jó alvás érdekében!

Kovács Gyöngyi Nalini jógaoktató mutatott jóga gyakorlatokat az álmatlanság ellen, hiszen stresszes rohanó világunkban egyre többen küzdenek alvásproblémákkal. Az álmatlanság, az alvászavarok feszültséghez, teljesítményromláshoz, egészségkárosodáshoz, számos betegség kialakulásához vezet.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: alvás   alvászavar   fem3café_fitnesz   jóga

2015. május 27. 10:47Kapcsolódó anyagok
Itt az új őrület, erősítés Street Workouttal!
Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Street Workout sportág rejtelmeibe vezetett be Dányi Norbert és Engyel Réka személyedzők, illetve a Street Workout parkokat létrehozó Erdélyi Tamás, formatervező.
tovább
A brazil popsi titka!
Hidvégi Andrea fitnesz edző megmutatta, hogyan lehet formás popsid, brazil módra. A popsink alakját ugyanis részben kaptuk, részben magunk alakítjuk. De ha jól akarjuk formálni a fenekünket, nem árt tudni, hogy nem minden hátsónak jó ugyanaz a fenéktorna.
tovább
Jógával az erős hasizomért!
Tegnap már beköszöntött a nyár, tényleg egyre kevesebb a ruha rajtunk. Ezért Medvegy Gergely jógaoktató és Képes Andrea olyan jógagyakorlatokat mutatott, amelyek elsősorban a hasizmot erősítik, és karcsúsítják a derekat.
tovább
Próbáld ki a legbulisabb fitneszórát, a Kangoot!
Sallai Manuéla és Béres Ditta kangoo oktatók beszéltek a dinamikus, napjainkban is egyre népszerűbb és közkedveltebb Kangooról, ami a súlytalan érzés, és a szórakoztatás mellett csökkenti az ízületi igénybevételt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS