FEM3 CAFÉ
Jógával az erős hasizomért!

Tegnap már beköszöntött a nyár, tényleg egyre kevesebb a ruha rajtunk. Ezért Medvegy Gergely jógaoktató és Képes Andrea olyan jógagyakorlatokat mutatott, amelyek elsősorban a hasizmot erősítik, és karcsúsítják a derekat.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   izom   jóga

2015. május 21. 10:48Kapcsolódó anyagok
Próbáld ki a legbulisabb fitneszórát, a Kangoot!
Sallai Manuéla és Béres Ditta kangoo oktatók beszéltek a dinamikus, napjainkban is egyre népszerűbb és közkedveltebb Kangooról, ami a súlytalan érzés, és a szórakoztatás mellett csökkenti az ízületi igénybevételt.
tovább
Így edzhetsz könnyedén az erkélyeden is!
Szabó Péter személyi edző megmutatta, hogyan sportolj otthon az erkélyen! A szabadban edzeni ugyanis kétszer hatékonyabb, mert nemcsak fizikai erőnlétünket javítják a kint végzett gyakorlatok, hanem kedélyállapotunknak is jót tesznek, és sokkal erősebb pozitív pszichés hatást fejtenek ki, mint a zárt térben folytatott edzések.
tovább
Lehetséges a bombaforma négy hónap alatt!
Kálmán Csilla, aki a hétköznapokban angolt tanít, hétvégente viszont a színpadon méretteti meg magát, mint fitneszmodell.
tovább
Legyen formás vállad nyárra!
A formás női váll genetikai adottság. Van ebben némi igazság, azonban a három izomból felépülő váll sokféle gyakorlattal és nyújtásokkal igen eredményesen formálható. Franyó Edina személyi edző mutatott gyakorlatokat a formás és gömbölyű vállakért.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS