FEM3 CAFÉ
Kardos doktor tippjei a tartós párkapcsolathoz

Kőszegen ismerkedtek össze a nyári színházban és hét év után itt házasodtak össze párjával Marton Róbert. A Jóban Rosszban színésze elárulta, korábban nem érezték fontosnak hogy elmenjenek egy házasságkötő irodába, inkább egymásra figyeltek. Ez az egymás mellett való kitartás a boldogságuk titka és az, hogy nem akarták soha megváltoztatni egymást.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: család   esküvő   fem3café_joshi   jóban rosszban   jóban rosszban szereplők   kapcsolat   marton róbert   párkapcsolat   szerelem

2015. május 19. 11:08Kapcsolódó anyagok
Csisztu Sport Cast - 2021.01.24.
Nézd vissza a Csisztu Sport Cast adását!
tovább
Trendmánia - 2020.01.24.
Nézd vissza a Trendmánia legújabb részét!
tovább
Több mint TestŐr Best Of - 2021.01.24.
Nézd újra a Több mint TestŐr Best Of legutóbbi adását!
tovább
Esküvő első látásra - VI. évad 17. rész
A műsorban szakértők - többek között pszichológus, szexológus, szociológus - keresik szinglik számára az ideális partnert különféle tesztek alapján.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS