FEM3 CAFÉ
Így edzhetsz könnyedén az erkélyeden is!

Szabó Péter személyi edző megmutatta, hogyan sportolj otthon az erkélyen! A szabadban edzeni ugyanis kétszer hatékonyabb, mert nemcsak fizikai erőnlétünket javítják a kint végzett gyakorlatok, hanem kedélyállapotunknak is jót tesznek, és sokkal erősebb pozitív pszichés hatást fejtenek ki, mint a zárt térben folytatott edzések.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   egészség   fem3café_fitnesz   sport

2015. május 19. 10:44Kapcsolódó anyagok
Lehetséges a bombaforma négy hónap alatt!
Kálmán Csilla, aki a hétköznapokban angolt tanít, hétvégente viszont a színpadon méretteti meg magát, mint fitneszmodell.
tovább
Legyen formás vállad nyárra!
A formás női váll genetikai adottság. Van ebben némi igazság, azonban a három izomból felépülő váll sokféle gyakorlattal és nyújtásokkal igen eredményesen formálható. Franyó Edina személyi edző mutatott gyakorlatokat a formás és gömbölyű vállakért.
tovább
Pilatesezz Geszler Dorottyával!
Balettos múltja miatt szeretett bele a pilatesbe, mint speciális mozgásformába Geszler Dorottya műsorvezető és pilates oktató, aki mutatott néhány alap gyakorlatot.A pilates célja a test és a lélek egységének megteremtése oly módon, hogy az elme ne legyen lekötve és a test kecsesen, egyensúlyban mozogjon.
tovább
Dinamikus jógával az egészségért!
Diószegi Ádám jógaoktató beszélt a dinamikus jóga pozitív hatásairól. A jógában az a jó, hogy annyira el lehet benne mélyülni, hogy megszűnik a külvilág, de közben a testtudatunkat is fejleszthetjük vele.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS