FEM3 CAFÉ
Legyen formás vállad nyárra!

A formás női váll genetikai adottság. Van ebben némi igazság, azonban a három izomból felépülő váll sokféle gyakorlattal és nyújtásokkal igen eredményesen formálható. Franyó Edina személyi edző mutatott gyakorlatokat a formás és gömbölyű vállakért.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   egészség   fem3café_fitnesz   sport

2015. május 18. 10:44Kapcsolódó anyagok
Egészséges desszert Rubint Rékától!
Rubint Réka és Mezei Elmira paleolit táplálkozási tanácsadó készített kókuszos eperkelyhet, ami lelkiismeret furdalás nélkül fogyasztható.
tovább
Pilatesezz Geszler Dorottyával!
Balettos múltja miatt szeretett bele a pilatesbe, mint speciális mozgásformába Geszler Dorottya műsorvezető és pilates oktató, aki mutatott néhány alap gyakorlatot.A pilates célja a test és a lélek egységének megteremtése oly módon, hogy az elme ne legyen lekötve és a test kecsesen, egyensúlyban mozogjon.
tovább
Egészséges vegetáriánus indiai ízek!
Hovanecz Anikó, belgyógyász, jógaoktató készített az ayurvedikus étrendnek megfelelő zöldséges szabdzsit és kétféle édességet, avokádós csoki mousset és kókuszos, datolyás, mandulás golyócskákat.
tovább
Minden, amit az ayurvedikus étrendről tudni kell!
Hovanecz Anikó, belgyógyász, jógaoktató beszélt a klasszikus ayurvédikus étrendről, ami testalkat típusonként ajánl bizonyos étrendet. Anikó mindenféle alkatnak megfelelő ételt, azaz zöldséges szabdzsi készített.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS