FEM3 CAFÉ
Pilatesezz Geszler Dorottyával!

Balettos múltja miatt szeretett bele a pilatesbe, mint speciális mozgásformába Geszler Dorottya műsorvezető és pilates oktató, aki mutatott néhány alap gyakorlatot.A pilates célja a test és a lélek egységének megteremtése oly módon, hogy az elme ne legyen lekötve és a test kecsesen, egyensúlyban mozogjon.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   geszler dorottya   pilates   sport

2015. május 15. 11:26Kapcsolódó anyagok
Dinamikus jógával az egészségért!
Diószegi Ádám jógaoktató beszélt a dinamikus jóga pozitív hatásairól. A jógában az a jó, hogy annyira el lehet benne mélyülni, hogy megszűnik a külvilág, de közben a testtudatunkat is fejleszthetjük vele.
tovább
Stresszmentesítő légzéstechnika Bíró Icától!
A stressz, kiégés és depresszió, vagyis napjaink népbetegségeinek kezelésére a legtöbben egyből gyógyszerekhez nyúlnak és elfelejtik az ősi kultúrák természetes gyógymódjait. Bíró Ica megmutatta a Közel-keleti csikung légzéstechnikát, melyek otthon is könnyen elvégezhető gyakorlatok.
tovább
Így lehet tökéletes az állóképességed!
Áfra Ákos funkcionális tréner és Bogdán Mira mutatott gyakorlatokat. Az edzési módszer célja egyfajta funkcionális erő kialakítása, amit a való életben is kamatoztathatunk.
tovább
Önvédelmi fogások nőknek!
Sokszor hallani olyan esetekről, amikor éjszaka hazafelé tartó hölgyeket támadnak meg az utcán. Hogy milyen önvédelmi módszereket alkalmazhatnak hasonló helyzetben a nők, arról Kántor Tamás, küzdősport oktató és Szilágyi Sára beszélt a FEM3 Café stúdiójában.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS