FEM3 CAFÉ
Stresszmentesítő légzéstechnika Bíró Icától!

A stressz, kiégés és depresszió, vagyis napjaink népbetegségeinek kezelésére a legtöbben egyből gyógyszerekhez nyúlnak és elfelejtik az ősi kultúrák természetes gyógymódjait. Bíró Ica megmutatta a Közel-keleti csikung légzéstechnikát, melyek otthon is könnyen elvégezhető gyakorlatok.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: bíró ica   egészség   fem3café_fitnesz   stresszoldás

2015. május 13. 10:53Kapcsolódó anyagok
Így lehet tökéletes az állóképességed!
Áfra Ákos funkcionális tréner és Bogdán Mira mutatott gyakorlatokat. Az edzési módszer célja egyfajta funkcionális erő kialakítása, amit a való életben is kamatoztathatunk.
tovább
Önvédelmi fogások nőknek!
Sokszor hallani olyan esetekről, amikor éjszaka hazafelé tartó hölgyeket támadnak meg az utcán. Hogy milyen önvédelmi módszereket alkalmazhatnak hasonló helyzetben a nők, arról Kántor Tamás, küzdősport oktató és Szilágyi Sára beszélt a FEM3 Café stúdiójában.
tovább
Nyertes Zsuzsa Berki nyakába tette a lábát!
A színésznő otthoni torna praktikáit mutatta meg, amelyek hozzásegítik ahhoz, hogy a színpadon a lengébb öltözetű szerepekben is helyt álljon.
tovább
Így lehetsz bombaformában ötven felett!
Koltai Gabriella fitneszversenyző mutatott gyakorlatokat, amelyek segítségével ötven felett is bomba alakunk lehet.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS