FEM3 CAFÉ
Nyertes Zsuzsa Berki nyakába tette a lábát!

A színésznő otthoni torna praktikáit mutatta meg, amelyek hozzásegítik ahhoz, hogy a színpadon a lengébb öltözetű szerepekben is helyt álljon.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   fitnesz   nyertes zsuzsa   sport   színésznő

2015. május 8. 10:35Kapcsolódó anyagok
Így lehetsz bombaformában ötven felett!
Koltai Gabriella fitneszversenyző mutatott gyakorlatokat, amelyek segítségével ötven felett is bomba alakunk lehet.
tovább
Edzés a kutyusunknak is!
A kutyatartás nem csak a lelkünkre van jó hatással, hanem alakunkat is formálhatjuk, miközben lemozgatjuk kedvencünket. Nyakas Gábor kutya-viselkedés szakértő beszélt arról, hogy jó-e, ha a kutyánkkal sportolunk.
tovább
Katus Attila megmutatta a helyes guggolás technikát!
A megfelelő technikával végzett guggolások rendkívül hatékonyan formálják a comb-, far-, has- és hátizmainkat, sőt a testtartásunkat is javítják. A guggolás kombinációk, mint az első számú erősítő gyakorlatok, azáltal, hogy megedzik lényegében az összes főbb izomcsoportunkat, nem csak az izom-, ízületi rendszerünkre, de a szív-, keringési-, légzési rendszerünkre is kiváló hatással bírnak.
tovább
Lányok verték meg Szilágyi Áront
Szilágyi Áron, olimpiai- és világbajnok kardvívó elmesélte, gyerekkorában botokkal vívott először a bátyjával az udvaron. Nagyon mozgékony gyerek volt, ezért rengeteg sportágat kipróbált mielőtt rátalált kilenc évesen a vívásra. Szilágyi Áron elárulta, többször kellett az edzésen lányok ellen vívnia és mint mondja előfordult, hogy kikapott tőlük…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS