FEM3 CAFÉ
Fogantatás a Feng shui segítségével!

A feng shui iránymutatásai is segíthetnek nekünk, ha gyereket szeretnénk. Horváth Mária, feng shui szakértő, numerológus beszélt arról, hogyan hat a fogantatásra a feng shui.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: baba   babavárás   feng shui   gyerekvállalás   horváth mária szakértő

2015. május 8. 10:30Kapcsolódó anyagok
Cuki kisfiával tornázott Dobó Ági
Dobó Ági blogger és ex-szépségkirálynő kisfiával, Benivel mutatott be néhány otthon elvégezhető baba-mama tornagyakorlatot.
tovább
Veszélyeztetheti a magzatot a helytelen fogápolás!
A terhesség nem tesz jót a szájüregnek, mert a megváltozott hormonok miatt, a terhesség alatt csökken a nyálelválasztás és így a száj természetes védőburka legyengül. Az íny változása jelzi, ha nagyobb problémával állunk szemben, mondta Dr. Váczi Zsuzsa, fogorvos. Ha ínyproblémával találkozol, azonnal fordulj szakemberhez, mert a fogágy betegség kihat a kisbabára is!
tovább
Kislány lesz Vajna Timiék első gyermeke?
L.L. Junior a FEM3 Caféban mesélt születendő gyermekéről. Az énekes a beszélgetés közben feltette Vajna Tímeának a nagy kérdést, ők terveznek-e gyerekek? Timi szűkszavúan csak annyit mondott, majd kialakul, hogy lesz-e babájuk, de annyit elárult, egy jósnő szerint először kislánya születik majd.
tovább
Zoltán Erika sokáig haragudott édesapjára!
Kislány volt, amikor édesapja lehetőséget kapott, hogy külföldön folytassa zenei karrierjét. Szülei ezért megbeszélték, hogy ha nehezen is, de kibírják azt a két évet külön. Apukája azonban úgy döntött, nem tér haza családjához. Az énekesnő néha ugyan meglátogatta, de mint mondja, ilyenkor teljesen idegenként élt vele és sokáig haragudott is rá, amiért elhagyta őket.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS