FEM3 CAFÉ
Készíts gyönyörű díszpárnákat!

Bató Dóri kreatív blogger megmutatta, hogyan készíthetsz otthon varrás nélkül, könnyedén díszpárnákat.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: díszítés   fem3café_sk   játék   kreatív   párna

2015. május 7. 11:49Kapcsolódó anyagok
Varázsolj gyönyörű lámpafüzéreket az otthonodba!
Hiányzik valami szín a lakásodból? Meghitt hangulatot szeretnél? Készíts színes gömblámpákat, melyek este kivilágítva, nappal pedig világítás nélkül is otthonod díszei lesznek. Pálinkás Mariann dizájner megmutatta hogyan fogj neki saját magad.
tovább
Ezek a mágneses játékok veszélyesek!
Kiss Anita a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szóvivője beszélt a veszélyes mágneses játékokról, amelyek súlyos sérülést is okozhatnak a gyerekeknek.
tovább
Készíts divatos flip-flop papucsot!
Bónus Helga stylist megmutatta hogyan díszítheted fel nyárra a régebbi flip-flop papucsaidat, illetve hogyan készíthetsz újakat.
tovább
Kreatív meglepetések anyák napjára
Egyszerű, ötletes és pénztárcabarát anyák napi ajándék ötleteket mutatott, Mogyorósi G. Ilona, kreatív blogger.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS