FEM3 CAFÉ
Így enyhítheted az allergiás tüneteket!

Dr. Szilasi Mária allergológus, tüdőgyógyász beszélt a tavasszal sokakat érintő allergiáról.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: allergia   fem3café_szakértő   pollen   szilasi mária_szakértő   tavasz

2015. május 7. 10:24Kapcsolódó anyagok
Szandiéknál mókás az együtt tanulás
Csizmadia Dóra, pszichológus várta egész délelőtt a nézők telefonhívásait a témával kapcsolatban.
tovább
Ne tanulj a gyereked helyett!
„A szülő legyen elérhető a gyermeke számára”, mondta Csizmadia Dóra, pszichológus, mert ha túlzásba viszi a szülő a segítségnyújtást, akkor a csemetéje a későbbiekben önállótlanná válhat. Például hagyni kell, hogy a gyerek egyedül tanuljon, de ha valami kérdése akad a leckével kapcsolatban, akkor természetesen a szülő feladata, hogy válaszoljon rá.
tovább
Pácvariációk a tavaszi grillezéshez!
A tavasz beköszöntével eljön a kerti grillezés ideje is, amikor a húsokat különféle pácolási módszerekkel ízesíthetjük. Ha alkalmazunk néhány pácolási, húspuhító praktikát, és jó fűszereket is használunk, biztos lesz a siker. Kaldeneker György mesterszakács készített masszírozott csirkét és joghurtos csirkét.
tovább
A szakértő válaszol: Következetesen neveljünk!
Majsai László pszichopedagógus várta egész délelőtt a nézők telefonhívásait.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS