FEM3 CAFÉ
Szandiéknál mókás az együtt tanulás

Csizmadia Dóra, pszichológus várta egész délelőtt a nézők telefonhívásait a témával kapcsolatban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: csizmadia dóra szakértő   fem3café_szakértő   gyerek   gyereknevelés   szandi   tanulás

2015. május 6. 11:32Kapcsolódó anyagok
Lackfi János véleménye a magyar érettségiről
A költő szerint a magyar érettségit másképp kellene összeállítani, például többféle szöveget egy téma köré csoportosítva.
tovább
Ne tanulj a gyereked helyett!
„A szülő legyen elérhető a gyermeke számára”, mondta Csizmadia Dóra, pszichológus, mert ha túlzásba viszi a szülő a segítségnyújtást, akkor a csemetéje a későbbiekben önállótlanná válhat. Például hagyni kell, hogy a gyerek egyedül tanuljon, de ha valami kérdése akad a leckével kapcsolatban, akkor természetesen a szülő feladata, hogy válaszoljon rá.
tovább
A szakértő válaszol: Következetesen neveljünk!
Majsai László pszichopedagógus várta egész délelőtt a nézők telefonhívásait.
tovább
Ezért veszélyes a borostyán nyaklánc
A fogzást segítő nyakláncnak orvosilag egyáltalán nincs kimutatható hatása, de könnyen a gyerek nyakára tekeredhet, vagy az apró kövek leszakadhatnak. A nyaklánc veszélyeiről beszélt Dr Novák Hunor orvos.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS