FEM3 CAFÉ
Katus Attila megmutatta a helyes guggolás technikát!

A megfelelő technikával végzett guggolások rendkívül hatékonyan formálják a comb-, far-, has- és hátizmainkat, sőt a testtartásunkat is javítják. A guggolás kombinációk, mint az első számú erősítő gyakorlatok, azáltal, hogy megedzik lényegében az összes főbb izomcsoportunkat, nem csak az izom-, ízületi rendszerünkre, de a szív-, keringési-, légzési rendszerünkre is kiváló hatással bírnak.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   egészség   fem3café_fitnesz   katus attila   sport

2015. május 6. 10:48Kapcsolódó anyagok
Próbáld ki Te is a hormonjógát!
A hormonjóga terápiás céllal alkalmazott jóga, amely egy sor speciális gyakorlattal, a női hormontermelő mirigyek működésének serkentésével állítja helyre a hormonális egyensúlyt. Kovács Gyöngyi Nalini jógaoktató mutatott pár ilyen gyakorlatot.
tovább
Tanulj a profiktól twerkelni!
Horváth Csilla és Szádvári Zoltán táncoktatók Magyarországon egyedülállóként képviselik és tanítják a „fenékrázást”.
tovább
Tüntesd el úszógumidat a fürdőruha szezonra!
A has és a csípő körül kialakult úszógumi az emberek kilencven százalékának életét megkeseríti. Ezért Póta Balázs személyi edző mutatott néhány gyakorlatot, amelyek segítségével bomba alakod lehet a nyárra!
tovább
Így lehetnek igazán formás lábaid!
A legtöbben azokat a testrészeinket szeretjük edzeni, amelyek már eleve fittek és erősek és sajnáljuk az időt azokra a területekre, amiken igazán dolgozni kéne. Czanik Krisztián, személyi edző elmondta, mely testrészeinket hanyagoljuk el legtöbbször és megmutatta, milyen gyakorlatokkal lehetnek igazán formásak és izmosak ezek a területek.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS