FEM3 CAFÉ
Ne tanulj a gyereked helyett!

„A szülő legyen elérhető a gyermeke számára”, mondta Csizmadia Dóra, pszichológus, mert ha túlzásba viszi a szülő a segítségnyújtást, akkor a csemetéje a későbbiekben önállótlanná válhat. Például hagyni kell, hogy a gyerek egyedül tanuljon, de ha valami kérdése akad a leckével kapcsolatban, akkor természetesen a szülő feladata, hogy válaszoljon rá.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: csizmadia dóra szakértő   fem3café_szakértő   gyerekek   gyereknevelés   szakértő   szülő   tanulás

2015. május 6. 10:30Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: Következetesen neveljünk!
Majsai László pszichopedagógus várta egész délelőtt a nézők telefonhívásait.
tovább
Önállóságot és nyitottságot ad a Bátor Tábor
A tábor egész területe akadálymentesített, mert szeretnék, hogy a gyermekek minden sportot ki próbálhassanak vagy újra űzhessék azokat a sportokat, melyeket a betegség előtt is végeztek, mondta Hosszú Dalma, a Bátor Tábor programigazgatója. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a gyerekek sokkal nyitottabbá és önállóbbá válnak a táborban eltöltött idő során.
tovább
Mit tegyek, ha elkényeztettem a gyerekemet?
Minél hamarabb szoktassuk önállóságra gyermekünket és kezeljük partnerként, mondta Majsai László, pszichopedagógus. Ha már idősebb a csemete és érezhetően elkényeztettük, arra is van megoldás, csak sokkal kitartóbbnak kell lenni, árulta el a szakértő.
tovább
Hallgasd meg a cuki óvodások anyák napi köszöntőjét!
Az anyák napja világszerte megünnepelt nap, amelyen az anyaságról emlékezünk meg. Magyarországon május első vasárnapján ünnepeljük. A témával kapcsolatban Skultéti-Szabó Katalin klinikai szakpszichológus és Kővári Adrienn beszélgetett.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS