FEM3 CAFÉ
Próbáld ki Te is a hormonjógát!

A hormonjóga terápiás céllal alkalmazott jóga, amely egy sor speciális gyakorlattal, a női hormontermelő mirigyek működésének serkentésével állítja helyre a hormonális egyensúlyt. Kovács Gyöngyi Nalini jógaoktató mutatott pár ilyen gyakorlatot.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   jóga   sport

2015. május 5. 10:44Kapcsolódó anyagok
Tanulj a profiktól twerkelni!
Horváth Csilla és Szádvári Zoltán táncoktatók Magyarországon egyedülállóként képviselik és tanítják a „fenékrázást”.
tovább
Tüntesd el úszógumidat a fürdőruha szezonra!
A has és a csípő körül kialakult úszógumi az emberek kilencven százalékának életét megkeseríti. Ezért Póta Balázs személyi edző mutatott néhány gyakorlatot, amelyek segítségével bomba alakod lehet a nyárra!
tovább
Így lehetnek igazán formás lábaid!
A legtöbben azokat a testrészeinket szeretjük edzeni, amelyek már eleve fittek és erősek és sajnáljuk az időt azokra a területekre, amiken igazán dolgozni kéne. Czanik Krisztián, személyi edző elmondta, mely testrészeinket hanyagoljuk el legtöbbször és megmutatta, milyen gyakorlatokkal lehetnek igazán formásak és izmosak ezek a területek.
tovább
Cuki kisfiával tornázott Dobó Ági
Dobó Ági blogger és ex-szépségkirálynő kisfiával, Benivel mutatott be néhány otthon elvégezhető baba-mama tornagyakorlatot.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS