FEM3 CAFÉ
Édesanyjától tanult főzni A konyha ördöge

Bereznay Tamás már kiskorában is állandóan a konyhában sürgött-forgott. A séf édesanyjától leste el a főzés fortélyait, süti pedig nagymamája tanította meg.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: A konyha ördöge   bereznay tamás   fem3café_babafotó   fénykép   fotó

2015. május 5. 9:54Kapcsolódó anyagok
Párterapeuta lett A konyha ördöge
Bereznay Tamásnak ezúttal egy szerelmi szálat is el kell simítania, amellett, hogy rendbe teszi az elhanyagolt éttermet. A séf szerint először az emberek fejében kell rendet tenni és csak utána lehet a konyhai munkára koncentrálni, mert csak így érhetnek el tartós eredményt.
tovább
Nagyon felbosszantották Bereznay Tamást!
Makacs tulajdonossal kellett megküzdenie A konyha ördögének, ezért csak hangos szóváltások árán sikerült az egy fős személyzettel rendelkező éttermet gatyába rázni.
tovább
Tini szakáccsal küzdött A konyha ördöge
Bereznay Tamás ezúttal egy temperamentumos család konyháján találta magát, ahol három generáció szorgoskodott együtt, ám ez sokszor nézeteltérésekhez is vezetett. A séfet azonban hamar elfogadták és, hogy mennyire volt gyümölcsöző a közös munka, az kiderül, holnap este a TV2-n!
tovább
Bereznay Tamás félt, hogy kap egy sallert?
A konyha ördöge ismét a határokat feszegette egy étteremben. Volt egy pillanat, amikor úgy érezte, talán elszakad a cérna az alkalmazottaknál…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS