FEM3 CAFÉ
Baronits Gáborra megharagudott ex-kolléganője

A színész hat év után távozik a Jóban Rosszban sorozatból, emiatt Fábián Anita kicsit meg is haragudott, mivel nagyon megszerették egymást. Gábor arról is beszélt Joshinak, durva támadás érte a Facebookon, de sajnos már megszokta, hogy az antiszemitizmus jelen van az országban…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: baronits gábor   fem3café_joshi   jóban rosszban   színész

2015. május 4. 11:29Kapcsolódó anyagok
Baronits Gáborban egy világ omlott össze…
Mikor megtudta édesanyjáról az igazságot, Gáborban egy világ omlott össze…
tovább
Az orvosi egyetemre készült Kondákor Zsófi
A Jóban Rosszban színésznője elárulta, sosem gondolkozott igazán, hogy milyen pályát válasszon. Édesanyja az orvosi egyetemre járt, édesapja pedig díszlettervezőként dolgozott, emiatt a kis Zsófi is sok időt töltött a színházban, ám először mégsem a színházi pálya felé vette az irányt. Húsz éves korában jelentkezett az orvosi egyetemre, de nem sikerült felvételije.
tovább
Verskiállítás a Jóban Rosszban színészeivel
Végvári Tibor költő, a Frizbi szerkesztője volt a FEM3 Café vendége, aki Gondolatfröccs című verskiállításán mutatja be legújabb műveit.
tovább
Vérét adta édesanyja trükkjéért Baronits Gábor
A Jóban Rosszban színésze gyerekkorában többször részt vett édesanyja produkcióiban. A FEM3 Caféban egy megható történetet mesélt erről…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS