FEM3 CAFÉ
Így méregteleníts otthon!

Ilkó Péter táplálkozási tanácsadó segítséget nyújtott abban, hogy az otthoni méregtelenítéshez, hogyan foghatsz hozzá.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_szakértő   ilko péter_szakártő   méregtelenítés   táplálkozás   tavaszi_méregtelenítés

2015. május 4. 10:35Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: Hogyan bocsájtsunk meg?
Egész délelőtt várta a nézők telefonhívásait Skultéti-Szabó Katalin klinikai szakpszichológus.
tovább
Így javíthatod meg kapcsolatod az anyukáddal!
Anya és gyermek között sokszor kialakulhat konfliktus, azonban ez állandósulhat is és akár teljesen el is hidegülhetnek egymástól. Skultéti-Szabó Katalin klinikai szakpszichológus adott tanácsokat, hogyan rendezhető egy rossz anya-gyermek kapcsolat.
tovább
A szakértő válaszol: Fontos a kismama fogápolás
Dr. Váczi Zsuzsa fogorvos várta egész délelőtt a nézők telefonhívásait.
tovább
Veszélyeztetheti a magzatot a helytelen fogápolás!
A terhesség nem tesz jót a szájüregnek, mert a megváltozott hormonok miatt, a terhesség alatt csökken a nyálelválasztás és így a száj természetes védőburka legyengül. Az íny változása jelzi, ha nagyobb problémával állunk szemben, mondta Dr. Váczi Zsuzsa, fogorvos. Ha ínyproblémával találkozol, azonnal fordulj szakemberhez, mert a fogágy betegség kihat a kisbabára is!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS