FEM3 CAFÉ
Így lehetnek igazán formás lábaid!

A legtöbben azokat a testrészeinket szeretjük edzeni, amelyek már eleve fittek és erősek és sajnáljuk az időt azokra a területekre, amiken igazán dolgozni kéne. Czanik Krisztián, személyi edző elmondta, mely testrészeinket hanyagoljuk el legtöbbször és megmutatta, milyen gyakorlatokkal lehetnek igazán formásak és izmosak ezek a területek.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: alakformálás   edzés   fem3café_fitnesz   fitnesz   sport

2015. április 30. 10:47Kapcsolódó anyagok
Hasizom erősítő ászanák
A jógában nem feltétlenül a fogyás, hanem a mély hasizmok teljes körű karbantartása a cél, hogy minőségi izomzat támogassa a törzset az egyébként elég védtelen, hasüreg körüli szakaszon.
tovább
Formás karok nyárra!
Olyan hirtelen robbant be a meleg idő, és hirtelen kerültek elő a toppok, rövid ujjú felsők, nyári ruhák, hogy idő sem maradt az átmeneti tavaszi edzésekre. Éppen ezért Franyó Edina, személyi edző mutatott hatékony gyakorlatokat a formás karokért.
tovább
Aludd magad karcsúra!
Ha fogyni szeretnél nem kell koplalni és nem biztos, hogy a legdivatosabb diétával érjed el az áhított alakot, mondta Gyányi Andrea, táplálkozás pszichológus. A sport és a megfelelő táplálkozás mellett a pihentető alvás és az aktív kikapcsolódás is fontos szerepet játszik a fogyás folyamatában.
tovább
Jön a bikini szezon! Számolj le a narancsbőrrel!
Helyes étkezéssel és sporttal hatékonyan küzdhetünk a narancsbőr ellen, mondta Dr. Papp Ildikó, bőrgyógyász, valamint különböző terápiákat és masszázst is javasolt a szakértő.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS