FEM3 CAFÉ
Cigánytelepen nevelkedett a sikeres rákkutató

Bármit elérhetünk, csak akarat kérdése, vallja Horváth József, rákkutató. A fiatalember a karcagi cigánytelepen nőtt fel és gyermekkorában úgy gondolta, ha felnő, jogászként szeretne dolgozni. A középiskolában azonban, ahogy ő fogalmaz, felfedezte micsoda misztikumot rejt a biológia. Így az egyetemen is ezt az irányt választotta és ma már rákkutatóként dolgozik.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: betegség   daganat   fem3café_joshi   kutatás

2015. április 29. 10:57Kapcsolódó anyagok
Az egész családnak segít a Bátor Tábor
Daganat, vérzékenység, cukorbetegség és krónikus ízületi gyulladás, állandó szakorvosi felügyelet nem azok a szavak, amelyek egy gyermektáborról először eszünkbe jutnak.
tovább
Monodráma született a színésznő betegségéből
Kara Tünde színésznőnél mirigyrákot diagnosztizáltak, de a fiatal tehetség elhatározta, legyőzi a kórt. Küzdelméről és a gyógyulás folyamatáról pedig előadást készítettek, ám a színésznő először nem akarta vállalni a szerepet…
tovább
Gyógyulást segítő játékok a Bátor Táborból
A Bátor Tábor magas-kötélpályáját tesztelte Czippán Anett és a Tények riportere, aki önkéntesként dolgozik a táborban. A tábor önkéntesei arra motiválják a gyerekeket, hogy merjenek a kényelemből kimozdulni és olyasmit is kipróbáljanak, amitől egy picit tartanak, így ha sikerül végrehajtani a segítőkkel a feladatot az hatalmas élményt jelent számukra.
tovább
A szakértő válaszol: nem mindegyik fajta HPV vírus veszélyes?
Dr. Kiss Attila nőgyógyászt kérdezték a FEM3 Café nézői a nőgyógyászati leletekkel kapcsolatban…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS