FEM3 CAFÉ
Kálloy Molnár Péter a beteljesületlen szerelméről…

A színész elmesélte, egy balatoni nyaraláson esett először szerelembe. A három éves, szőke fürtös kislány nagyon megbabonázta az akkor hét éves Kálloy Molnár Pétert, de sajnos egyoldalú volt a vonzalom.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_babafotó   fénykép   fotó   kálloy molnár péter   színész   színház

2015. április 29. 10:23Kapcsolódó anyagok
Kísérteties hasonlóság. Szerinted melyik az igazi Starsky?
Családja orvosnak szánta, de hamar kiderült, hogy a színészet lesz a mestersége. Székhelyi József, Jászai Mari-díjas színművész, rendező hozta el gyermek- és ifjúkori fotóit.
tovább
Hallgasd meg a rendhagyó időjárás-jelentést Ross Geller hangján!
Ma már teljes filmeket szinkronizálnak le egyetlen nap alatt, mondta Kassai Ilona, de régebben ez a folyamat nagyjából egy hónapig tartott. Galambos Péter, Ross magyar hangja elárulta, hogyan tudják pontosan követni a szereplők ajakmozgását, Náray Erika beavatta a nézőket abba, mit kell tenni, ha nem ugyanolyan az eredeti és a magyar szöveg ritmusa.
tovább
Fekete Dávid rosszfiút játszik a mozivásznon
Az énekesnek tavasszal jelenik meg az új lemeze, populárisabb dalokkal. Szeptemberben pedig a mozivásznon lesz látható rosszfiú szerepben.
tovább
Koós János: „szerelmi barátság volt” Dajka Margittal
Sok barátját elvesztette az ismert színművész, de mint mondja, velük kapcsolatban csak a szép dolgokra kell emlékezni. Több anekdotát is elmesélt, például Bajor Imréről, Latinovits Zoltánról és Dajka Margitról is.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS