FEM3 CAFÉ
Tornázz Te is hengerrel!

Egy speciális henger segítségével Hidvégi Andrea pilates oktató mutatott alakformáló gyakorlatokat. Egyszerre nehezíti és színesíti az edzést és erősíti a belső stabilizációs izmokat.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: egészség   fem3café_fitnesz   pilates   sport

2015. április 28. 10:56Kapcsolódó anyagok
Taktikai fitnesz a stresszmentes élet titka
A különleges gyakorlatokat Sófi Boglárka és Polgár Viktor mutatta be a FEM3 Café stúdiójában.
tovább
Jógázz a munkahelyeden is!
Medvegy Gergely jógaoktató mutatott olyan gyakorlatokat, amelyeket munkahelyeden is könnyedén elvégezhetsz. Az irodai jóga, ahogy a jóga bármely ága és típusa, több fronton számol le a stresszel és a mindennapi feszültségekkel.
tovább
Kemény popsi Fitt-ball edzéssel!
Bozsik Ildikó személyi edző mutatott hasznos gyakorlatokat Fit-ball labdával. Ez az eszköz eredetileg rehabilitációs céllal készült a gerinc sérülésének gyógyítására, majd sporteszközként és a mindennapok ülőalkalmatosságaként terjedt el. A fit-ball labda instabilitása révén egyidejűleg dolgoztatja meg testünk izmait, s közben nem terheli ízületeinket.
tovább
Állatjárásokkal fejlesztheted a core izmaidat
Bánkuti Gabi mesteredző mutatott gyakorlatokat, hogyan erősítheted a core izmokat állatjárások segítségével. A core izmok, azaz a stabilizációs izmok karbantartása valóban fontos, ám ahhoz, hogy megfelelően edzd a core izmaidat, tudnod kell, hogy melyek ezek az izmok pontosan, és azt is, hogyan működnek.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS